شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

برنج سرخ شده


برنج سرخ شده

● مواد لازم :
▪ تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ سس سویا: یک قاشق مرباخوری
▪ روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده: یک حبه
▪ روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
▪ کرفس حلقه شده: یک‌دوم فنجان
▪ قارچ تازه …

مواد لازم :

تخم‌مرغ زده شده:

۲ عدد

سس سویا:

یک قاشق مرباخوری

روغن کنجد:

یک قاشق غذاخوری

سیر له شده:

یک حبه

روغن مایع:

یک قاشق غذاخوری

کرفس حلقه شده:

یک‌دوم فنجان

قارچ تازه خرد شده:

یک فنجان

برنج پخته:

۲ فنجان

هویج ریز خلال شده:

یک عدد

سس سویا:

۲ قاشق غذاخوری

کنسرو نخودفرنگی:

یک‌دوم فنجان

پیازچه خرد شده:

یک‌چهارم فنجان

روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها و یک قاشق مرباخوری سس را با هم مخلوط کنید. روغن کنجد را در ماهیتابه‌ای داغ بریزید و روی شعله بگذارید. مخلوط تخم‌مرغ و سیر را بریزید، بهم بزنید تا بپزند. املت را تکه تکه کنید و کنار بگذارید، روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. سپس کرفس را به آن اضافه کرده و یک دقیقه سرخ کنید. قارچ را هم اضافه کنید و یک تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برنج پخته، هویج، پیاز خردشده و نخود را مخلوط کنید. ۲ قاشق سس روی مخلوط بپاشید و ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت بگذارید. کمی بهم بزنید و املت را هم اضافه کنید. (به این غذا می‌توانید ۱۲ عدد میگو اضافه کنید.)

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir



همچنین مشاهده کنید