چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
برنج سرخ شده
مواد لازم :
تخممرغ زده شده:
۲ عدد
سس سویا:
یک قاشق مرباخوری
روغن کنجد:
یک قاشق غذاخوری
سیر له شده:
یک حبه
روغن مایع:
یک قاشق غذاخوری
کرفس حلقه شده:
یکدوم فنجان
قارچ تازه خرد شده:
یک فنجان
برنج پخته:
۲ فنجان
هویج ریز خلال شده:
یک عدد
سس سویا:
۲ قاشق غذاخوری
کنسرو نخودفرنگی:
یکدوم فنجان
پیازچه خرد شده:
یکچهارم فنجان
روش تهیه :
تخممرغها و یک قاشق مرباخوری سس را با هم مخلوط کنید. روغن کنجد را در ماهیتابهای داغ بریزید و روی شعله بگذارید. مخلوط تخممرغ و سیر را بریزید، بهم بزنید تا بپزند. املت را تکه تکه کنید و کنار بگذارید، روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. سپس کرفس را به آن اضافه کرده و یک دقیقه سرخ کنید. قارچ را هم اضافه کنید و یک تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برنج پخته، هویج، پیاز خردشده و نخود را مخلوط کنید. ۲ قاشق سس روی مخلوط بپاشید و ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت بگذارید. کمی بهم بزنید و املت را هم اضافه کنید. (به این غذا میتوانید ۱۲ عدد میگو اضافه کنید.)
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست