دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

گاتا با گیلاس و شكلات


گاتا با گیلاس و شكلات

● مواد لازم
▪ تخم مرغ ۳عدد
▪ گرم پودر قند ۱۰۰
▪ گرم آرد سفید ۷۵
▪ گرم پودر كاكائو ۱۵
▪ میلی لیتر خامه زده شده ۳۰۰
▪ گیلاس تازه هسته گرفته یا كمپوت گیلاس ۳۵۰ گرم
▪ مقداری كاكائوی …

مواد لازم

تخم مرغ ۳عدد

گرم پودر قند ۱۰۰

گرم آرد سفید ۷۵

گرم پودر كاكائو ۱۵

میلی لیتر خامه زده شده ۳۰۰

گیلاس تازه هسته گرفته یا كمپوت گیلاس ۳۵۰ گرم

مقداری كاكائوی رنده شده برای روی كیك.

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط كنید و ظرف محتوی این مخلوط را بر روی ظرف دیگری كه آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود. آرد و پودر كاكائو را در آن الك و مخلوط كنید. مایه كیك را در قالب گردی به قطر ۲۰ سانتی متر كه قبلاً چرب كرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج كنید و روی شبكه سیمی سرد كنید.روی كیك را با خامه زده شده بپوشانید و روی دیواره های آن شكلات رنده شده بپاشید به طوری كه لایه ای از رنده شكلات، دیواره كیك را بپوشاند. گیلاس ها را روی كیك بچینید و دور آنها را با گل خامه كه به وسیله قیف خامه درست می كنید تزئین كنید. كمی رنده شكلات روی گل خامه ها بپاشید و كیك را سرو كنید.

سید میثم آرامن