سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

نان شیرینی شکلاتی


نان شیرینی شکلاتی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۱ کیلو؛
▪ مایۀ خمیر: ۲۰ گرم؛
▪ بهبود دهنده: ۵ گرم؛
▪ نمک: ۱۰ گرم؛
▪ شکر: ۱۵۰ گرم؛
▪ آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم؛
▪ روغن: ۵۰ گرم؛
▪ شکلات چیپسی مقاوم به حرارت: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
ابتدا آرد، مایۀ خمر و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید.
سپس نمک و شکر را در نصف مقدار آب حل کرده و به مخلوط اولیه اضافه کنید و بقیۀ آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر تشکیل شود. بعد از آماده شدن خمیر، روغن را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
مدت ورز دادن خمیر ۷ تا ۸ دقیقه است، پس از ورز دادن، ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. سپس خمیر را چانه گیری کنید؛ قسمت ها (چانه ها ۴۰ گرمی) بعد به چانه ها ۵ دقیقه استراحت دهید و سپس آن ها را رول کنید و رول ها را کمی با دست پهن کنید.
روی سطح تمیزی شکلات های چیپسی را پهن کنید و نوار خمیری را روی آن قرار دهید طوری که دانه های شکلات به یک طرف خمیر بچسبد.
سپس خمیر را به صورت صدف بپیچید به شکلی که دانه های شکلات در وسط نان قرار گیرند. سپس به خمیرهای پیچیده استراحت دهید تا حجمشان دو و نیم برابر شود.
خمیرها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجۀ سانتی گراد ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع : خانواده ما


همچنین مشاهده کنید