جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
خورش بادمجان و مرغ
● مواد لازم برای ۳ نفر:
▪ بادمجان: ۶ عدد؛
▪ مرغ: یک ران و یک سینه (نصف مرغ)؛
▪ پیاز: ۱ عدد بزرگ؛
▪ غوره: ۵۰ گرم؛
▪ رب: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ زعفران: کمی؛
▪ روغن: به میزان لازم؛
▪ نمک: به میزان لازم؛
▪ زردچوبه: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ کمی نمک و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا نیم ساعت بپزد.
بادمجان ها را پوست بگیرید، مقداری نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشک کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. غوره را هم در تابه کمی تفت دهید سپس بادمجان ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یک ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید.
نکته تغذیه ای:
خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
ترافیک سیل زلزله تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران آموزش و پرورش سلامت
گاز قیمت خودرو خودرو هوش مصنوعی قیمت طلا مالیات نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب ازدواج نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون زنان سینمای ایران حضرت معصومه (س) سریال
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی ترکیه حمله به رفح مصر بنیامین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فناوری وزیر ارتباطات اپل ایلان ماسک فیبرنوری ناسا گوگل آب
خواب کاهش وزن تخم مرغ فشار خون آسم هندوانه کبد چرب