جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

گالانتین مرغ


گالانتین مرغ
● مواد لازم:
▪ مرغ چرخ کرده : نیم کیلو
▪ خلال بادام : ۵۰ گرم
▪ خلال پسته :۵۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد
▪ جوز هندی و پودر سیر و هل کوبیده و فلفل سبز و فلفل قرمز و نعنای کوبیده همه با هم ۵۰ گرم
▪ کاغذ آلومینیوم (فویل) ۲ متر یا شایدم ۱ متر ..نه همون ۲ متر که یه موقه کم نیارین
● طرز تهیه :
ابتدا مرغ آبپز بعد چرغ و بعد را سرخ میکنیم .خلال پسته بادام و زرده تخم مرغ و جوز هندی هل کوبیده باب همونایی که به عنوان ادویه بالا نوشتم آهان همشون رو با مواد مخلوط میکنیم کمی ورز میدیم مثل خمیر کیک بعد مثل کالباس شکلش میدیم میذاریم داخل فویل و دو سر فویل رو هم از دو طرف میبندیمو در طبقه وسط فر میگذاریم تا به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه بپزه...بعدش که خنک شد به صورت کالباس ورق ورق شده میبریم.درجه حرارت فر هم جهت اطلاع ۱۵۰ درجه سانتی گراد باشه.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۱۲.aspx


همچنین مشاهده کنید