جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

یک نوع غذای چینی


یک نوع غذای چینی
مواد لازم:
۴۵۰ گرم فیله گوسفند
۲ قاشق سوپخوری آرد سفید
۳ قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ عدد پیاز، درشت خرد شده
۱ حبه سیر، كوبیده
۱ عدد فلفل دلمه ای
۳۵۰ گرم هویج
۱ قاشق سوپخوری سركه
۱ قاشق سوپخوری شكر
۲ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق چایخوری سویا سس
۱۲۰ میلی لیتر آب
نمك و فلفل به اندازه كافی
با استفاده از یك كارد تیز فیله را به صورت برش های نازك خرد كنید. به لایه های نازك گوشت بریده شده كمی نمك وفلفل بزنید و آنها را در آرد بگذارید تا لایه نازكی از آرد بر روی آنها بنشیند.روغن را در تابه ای داغ كنید و قطعات گوشت پوشیده از آرد را در آن سرخ كنید. گوشت را بر روی حرارت متوسط حدود پنج دقیقه سرخ كنید تا برشته و طلایی شود. سپس قطعات گوشت را از تابه خارج كرده، كنار بگذارید.پیاز و سیر را در تابه بریزید و آنها را به مدت سه دقیقه سرخ كنید. فلفل و هویج را به صورت خلال های باریك و نازك بریده به پیاز و سیر اضافه كنید و با حرارت زیاد به مدت ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا سبزی ها كمی نرم شوند. گوشت را به تابه برگردانید. سركه، شكر، رب گوجه فرنگی و سویا سس را در آب حل كرده به مخلوط گوشت اضافه كنید و آن را به جوش آورید. بگذارید مخلوط چند دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا مواد پخته و ترد شوند و آب آن به یك سوم كاهش یابد. غذا را بلافاصله سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید