یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
خوراک فیله گوساله
گوشت مغز ران گوساله : ۵۰۰ گرم
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل