چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
نان مراکشی
![نان مراکشی](/mag/i/1/3ow07.jpg)
▪ هفت یا هشت فنجان آب
▪ دو و یک چهارم فنجان آرد سفید
▪ سه چهارم فنجان آرد سمولینا
▪ یک قاشق چایخوری تخم بادیان
▪ یک و نیم قاشق چایخوری نمک
▪ نصف قاشق چایخوری شکر
▪ دو قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری دانه کنجد (در صورت تمایل)
▪ زمان لازم: دو ساعت و بیست دقیقه
● طرز تهیه
مواد ابتدایی را در همزن برقی ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل توپ درآورید. بعد آنها را تا حدود دو سانتیمتر نازک کرده و در سینی آرد پاشیده شده قرار دهید. با حوله تمیزی روی آنها را پوشانده و بگذارید به مدت نیم ساعت بماند تا حجم آنها دو برابر شود.اجاق را از قبل در ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید.روی نان ها را روغن زیتون مالیده و کمی کنجد بپاشید و بعد با استفاده از یک چنگال روی خمیر را خط بیندازید.نان ها را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
[بهار نجفی]
منبع : روزنامه ایران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان ایران علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی سوادکوه قتل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی آلودگی هوا وزارت بهداشت
دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن بازنشستگان حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بانک مرکزی ایران خودرو خودرو
تلویزیون سینمای ایران سریال رسانه ملی دفاع مقدس سینما شهید خدمت تئاتر فیلم حج شهید موسیقی
فناوری دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا جنگ غزه غزه فلسطین اوکراین ترکیه لبنان اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ هوش مصنوعی وزیر ارتباطات سامسونگ ایلان ماسک ماه اپل ناسا آیفون
کبد چرب رژیم غذایی دیابت زوال عقل سلامت روده سنگ کلیه مغز ریزش مو