پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
نان مراکشی
● مواد لازم برای ۶نفر
▪ هفت یا هشت فنجان آب
▪ دو و یک چهارم فنجان آرد سفید
▪ سه چهارم فنجان آرد سمولینا
▪ یک قاشق چایخوری تخم بادیان
▪ یک و نیم قاشق چایخوری نمک
▪ نصف قاشق چایخوری شکر
▪ دو قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری دانه کنجد (در صورت تمایل)
▪ زمان لازم: دو ساعت و بیست دقیقه
● طرز تهیه
مواد ابتدایی را در همزن برقی ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل توپ درآورید. بعد آنها را تا حدود دو سانتیمتر نازک کرده و در سینی آرد پاشیده شده قرار دهید. با حوله تمیزی روی آنها را پوشانده و بگذارید به مدت نیم ساعت بماند تا حجم آنها دو برابر شود.اجاق را از قبل در ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید.روی نان ها را روغن زیتون مالیده و کمی کنجد بپاشید و بعد با استفاده از یک چنگال روی خمیر را خط بیندازید.نان ها را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
[بهار نجفی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران نیکا شاکرمی رهبر انقلاب روز معلم معلمان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو دولت قیمت دلار ایران خودرو دلار قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
مشهد رضا عطاران رادیو فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری