یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
اثر گلیسمیک (glycemic effect)
در صورت مصرف غذائی که حاوی میزان زیاد قند و میزان کمی فیبر، پروتئین و چربی باشد. قندخون ممکن است بیش از حد افزایش یابد. در اینجا لوزالمعده واکنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای کنترل قندخون ترشح میکند.
به علت ترشح اضافی انسولین قندخون نیز افت بیش از حد پیدا میکند. اثر غذا بر قندخون و واکنش انسولینی یک فرد را اثر گلیسمیک مینامند. هرچه اثر گلیسمیک یک ماده غذائی بیشتر باشد، قندخون سریعتر افزایش پیدا میکند و انسولین بیشتری ترشح میشود.
ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم که هرچه اثر گلیسمیک یک مادهٔ غذائی پائینتر باشد، تأثیر آن مادهٔ غذائی بر قندخون نیز مطلوبتر است. به طور کلی توصیه میشود بیشتر از غذاهائی استفاده شود که اثر گلیسمیک کمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیک نان، برنج و شکر بالا میباشد، در مقابل اکثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیک پائینی دارند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان حسین امیرعبداللهیان امیرعبداللهیان دولت حجاب انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل یسنا شهرداری باران فضای مجازی سازمان هواشناسی هلال احمر آتش سوزی سامانه بارشی
قیمت دلار یارانه قیمت خودرو خودرو دلار مسکن قیمت طلا بانک مرکزی تورم بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون نمایشگاه کتاب رسانه مسعود اسکویی صدا و سیما رهبر انقلاب مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران تئاتر
فسیل
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان مهدی طارمی لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا پهپاد تبلیغات عکاسی کولر
دیابت چای توت فرنگی کودک چاقی آلرژی