پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اثر گلیسمیک (glycemic effect)
در صورت مصرف غذائی که حاوی میزان زیاد قند و میزان کمی فیبر، پروتئین و چربی باشد. قندخون ممکن است بیش از حد افزایش یابد. در اینجا لوزالمعده واکنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای کنترل قندخون ترشح میکند.
به علت ترشح اضافی انسولین قندخون نیز افت بیش از حد پیدا میکند. اثر غذا بر قندخون و واکنش انسولینی یک فرد را اثر گلیسمیک مینامند. هرچه اثر گلیسمیک یک ماده غذائی بیشتر باشد، قندخون سریعتر افزایش پیدا میکند و انسولین بیشتری ترشح میشود.
ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم که هرچه اثر گلیسمیک یک مادهٔ غذائی پائینتر باشد، تأثیر آن مادهٔ غذائی بر قندخون نیز مطلوبتر است. به طور کلی توصیه میشود بیشتر از غذاهائی استفاده شود که اثر گلیسمیک کمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیک نان، برنج و شکر بالا میباشد، در مقابل اکثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیک پائینی دارند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران فضای مجازی هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول شبکه های اجتماعی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه