جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
استیک معطر
● مواد لازم
▪ نصف فنجان برگ پونه خرد شده
▪ یک فنجان سرکه
▪ سه حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری آویشن تازه
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۱۷۰ گرم گوشت بدون استخوان و چربی
▪ نمک
● طرز تهیه
گوشت را درون کیسه فریزری قرار دهید.
سپس برگ پونه، سرکه، سیر، آویشن و فلفل و روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود.
مخلوط را درون کیسه فریزر اضافه کرده و در آن را ببندید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید. فر را با ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و گوشت را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر بگذارید.پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه چاقویی را درون گوشت فرو کنید و مطمئن شوید که گوشت پخته است.سپس آن را لایه - لایه برش داده و در کنار آن می توانید سالاد و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور دولت رئیسی افغانستان گشت ارشاد پاکستان توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سردار رادان هواشناسی قم سیستان و بلوچستان سازمان سنجش فضای مجازی خراسان جنوبی شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو تهران قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز بانک مرکزی ایران خودرو سایپا مسکن
خانواده تلویزیون موسیقی فیلم سریال پایتخت ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه