شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
روغن ماهی و سلامت قلب
خوردن تون یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده اثر مفیدی بر سلامت سیستم هدایتی قلب دارد و ممكن است از اختلالات خطرناك ریتم قلب پیشگیری كند. نتایج نشان داد كه مصرف ماهی تن یا سایر ماهی های آب پز یا كباب شده دست كم یكبار در هفته نسبت به مصرف ماهی یك بار این ماهی ها باعث ریتم آهسته تر قلب می شود. مصرف بیشتر ماهی در حد دست كم پنج بار در هفته، ریتم قلبی از این هم سالم تری را ایجاد می كرد. خوردن اسید های چرب امگا سه دریایی اثرات مشابهی داشت. اما مصرف ماهی سرخ شده هیچ تغییری در نوار قلب بوجود نمی آورد.دكتر مظفریان در این باره گفت: ما از پیش می دانستیم كه ماهی سرخ شده میزان اسید های چرب امگا سه را افزایش نمی دهد. بررسی ما هم حاكی از آن است كه اسیدهای چرب امگا سه در تون و سایر ماهی های آب پز و كباب شده اثر مثبتی در شاخص های الكتریكی قلب دارد.
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رئیسی دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تعطیلی مدارس هلال احمر شهرداری تهران ترافیک سیل فضای مجازی قتل پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش وزارت بهداشت آتش سوزی
چین نفت بانک مرکزی گاز قیمت خودرو خودرو نمایشگاه نفت قیمت طلا قیمت دلار پالایش و پتروشیمی مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کتاب سینما مست عشق نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری سریال
فناوری دانش بنیان
فلسطین اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه حماس رفح اوکراین سازمان ملل ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران باشگاه استقلال بازی
مغز فیبرنوری اپل ناسا ایلان ماسک گوگل سامسونگ
خواب تخم مرغ توت فرنگی آسم هندوانه روغن زیتون کبد چرب