جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

استامبولی با مرغ


● مواد لازم:
مرغ=به مقدار لازم
برنج=۱ کیلو
لوبیا سبز=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
● طرز تهیه:
ابتدا مرغ را می پزیم. وقتی پخته شده آنرا ریش ریش می کنیم و تمام استخواهای اضافی را جدا می کنیم.سپس آنرا کمی در روغن سرخ می کنیم.کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم و در آخر لوبیا سبز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد و برنجی که از قبل پخته ایم را در قابلمه ریخته و لای آن را مواد آماده شده می گذاریم و کمی روی آن زعفران حل شده در آبجوش می ریزیم و می گذاریم ۱ تا ۱ و نیم ساعت دم بکشد و با سالاد شیرازی میل فرمایید.
ندا
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید