جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کشک و بادمجان


کشک و بادمجان
● مواد لازم:
بادمجان ۶ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
مغز گردوی خرد شده نصف لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
روغن برای سرخ کردن بمقدار لازم
کشک ۱ لیوان و نیم
● طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را پوست می کنیم. سپس هر کدام را به ۴ قسمت از طول می بریم و می شوئیم.بادمجانها را نمک می زنیم و در صافی می ریزیم تا آب آن برود.سپس آنها را در روغن فراوان سرخ می کنیم. پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و خرد می کنیم و با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم و کمی آن را تفت می دهیم.بادمجانهای سرخ شده رابه مخلوط پیاز و گوجه فرنگی اضافه می کنیم.مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و سپس کشک و مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم تا بادمجانها کمی له شوند. سیر را با رنده درشت رنده کرده و کمی در روغن تفت می دهیم.مخلوط کشک و بادمجان را در ظرف می کشیم و روی آن را با سیر سرخ شده تزئین می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید