پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
یک نوع غذای هندی(با انواع سبزی)
این غذا چون دارای چندین نوع ادویه و سبزی است در صورتی که به بعضی از آنها دسترسی نبود اشکالی ندارد.باید توجه داشت تمام سبزیها در نهایت ظرافت و خیلی ریز خرد شوند.
● مواد لازم:
روغن مایع=۱ لیوان
پیاز خرد شده=۱ فنجان
شلغم پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
لوبیای سبز خرد شده=۲۵۰ گرم
نخود سبز از پوست درآمده=۲۵۰ گرم
سیب زمینی پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی خوش رنگ=۲ قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه رنده شده=۱ قاشق غذاخوری(یا ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل)
فلفل سبز دلمه خرد شده=۱ فنجان
سیر کوبیده نرم=۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز کوبیده نرم=۱ قاشق مرباخوری
فلفل تند قرمز=به مقداری که میل داریم غذا تند شود.
فلفل سیاه کوبیده=به مقدار کم
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک کوبیده نرم=۲/۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آبلیموی تازه=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
در ظرف مناسبی روغن را می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز خرد شده و سیر له شده را در روغن ریخته و کمی سرخ مینمائیم.بعد تمام ادویه را می ریزیم و هم می زنیم و کاملا مخلوط مینمائیم. وقتی مواد کمی با هم سرخ شدند ابتدا سیب زمینی را میریزیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه مینمائیم؛حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را میگذاریم تا سیب زمینی کاملا پخته و له شود. بعد سایر سبزیها را اضافه مینمائیم و مخلوط می کنیم. در صورتی که غذا خیلی سفت بود کمی آب اضافه مینمائیم و میگذاریم سبزیها با حرارت ملایم بپزند.در آخر کار رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه نموده نمک و تندی غذا را اضافه مینمائیم.باید تامل کرد تا سس غذا کاملا غلیظ شود.این غذا خود به تنهایی مطبوع است.و میتوان آنرا همراه برنج و هر نوع گوشت سرو نمود.
● مواد لازم:
روغن مایع=۱ لیوان
پیاز خرد شده=۱ فنجان
شلغم پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
لوبیای سبز خرد شده=۲۵۰ گرم
نخود سبز از پوست درآمده=۲۵۰ گرم
سیب زمینی پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی خوش رنگ=۲ قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه رنده شده=۱ قاشق غذاخوری(یا ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل)
فلفل سبز دلمه خرد شده=۱ فنجان
سیر کوبیده نرم=۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز کوبیده نرم=۱ قاشق مرباخوری
فلفل تند قرمز=به مقداری که میل داریم غذا تند شود.
فلفل سیاه کوبیده=به مقدار کم
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک کوبیده نرم=۲/۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آبلیموی تازه=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
در ظرف مناسبی روغن را می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز خرد شده و سیر له شده را در روغن ریخته و کمی سرخ مینمائیم.بعد تمام ادویه را می ریزیم و هم می زنیم و کاملا مخلوط مینمائیم. وقتی مواد کمی با هم سرخ شدند ابتدا سیب زمینی را میریزیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه مینمائیم؛حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را میگذاریم تا سیب زمینی کاملا پخته و له شود. بعد سایر سبزیها را اضافه مینمائیم و مخلوط می کنیم. در صورتی که غذا خیلی سفت بود کمی آب اضافه مینمائیم و میگذاریم سبزیها با حرارت ملایم بپزند.در آخر کار رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه نموده نمک و تندی غذا را اضافه مینمائیم.باید تامل کرد تا سس غذا کاملا غلیظ شود.این غذا خود به تنهایی مطبوع است.و میتوان آنرا همراه برنج و هر نوع گوشت سرو نمود.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب انتخابات مجلس مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سلامت فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری
گاز خودرو مالیات قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سریال سینمای ایران دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر بایرن مونیخ ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ ناسا عیسی زارع پور آب گوگل مایکروسافت
سرطان هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس