شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوفله قارچ


قارچ  :  ۱۰۰۰ گرم
کره  :  ۵۰ گرم
تخم مرغ  :  ۶ عدد
خامه  :  ۱۰۰ گرم
سس بشامل  :  ۲ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
قارچ را تمیز و خرد می‌کنیم و می‌شوئیم و با دست فشار می‌دهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش ملایم می‌گذاریم آب که شد قارچ را می‌ریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی به‌هم می‌زنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره می‌مالیم و کمی آرد ته ظرف می‌پاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط می‌کنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط می‌نمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب می‌زنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌ریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت می‌گذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمی‌کنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو می‌کنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر می‌گذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در این‌صورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.


همچنین مشاهده کنید