شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
سوفله قارچ
قارچ : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
سس بشامل : ۲ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با دست فشار میدهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم آب که شد قارچ را میریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی بههم میزنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره میمالیم و کمی آرد ته ظرف میپاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط میکنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط مینمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب میزنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت میگذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو میکنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر میگذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در اینصورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
سس بشامل : ۲ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با دست فشار میدهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم آب که شد قارچ را میریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی بههم میزنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره میمالیم و کمی آرد ته ظرف میپاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط میکنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط مینمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب میزنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت میگذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو میکنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر میگذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در اینصورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
گشت ارشاد حماس رئیس جمهور ایران حجاب پاکستان رئیسی دولت سیزدهم امام خمینی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش اصفهان آتش سوزی شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار تورم قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ارز بانک مرکزی ایران خودرو
پایتخت خانواده تلویزیون سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران موسیقی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ ماه
مالاریا کاهش وزن استرس سلامت روان آلزایمر زوال عقل