دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
خوراک فیله گوساله
گوشت مغز ران گوساله : ۵۰۰ گرم
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب رافائل گروسی حج انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی قوه قضاییه فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت مسکن حقوق بازنشستگان بورس
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب سریال موسیقی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما سینما
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه اوکراین طوفان الاقصی رفح نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام تلفن همراه ناسا
رژیم غذایی بیمه زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی