جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
خوراک فیله گوساله
گوشت مغز ران گوساله : ۵۰۰ گرم
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان رئیسی ابراهیم رئیسی توماج صالحی حجاب گشت ارشاد سریلانکا رهبر انقلاب کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
قیمت خودرو خودرو بازنشستگان قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی ارز قیمت سکه مسکن
هوش مصنوعی مهران مدیری تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران کتاب بازیگر تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن