یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

اهمیت غذا


اهمیت غذا
دكتر روزنفلد در پاسخ اول ماه مه ۲۰۰۵ خود به این پرسش كه راه تقویت نظام دفاعی بدن (ایمیون سیستم)، طول عمر و پیشگیری از بیماری ها چیست گفته است:
غذای درست و بجا (نه شكم پركن و دلچسب). وی اضافه كرده است: مثلاً «ماست» كه دارای یك باكتری مفید به نام «پروبیوتیك» است. این ماده غذایی نه تنها ایمیون سیستم را تقویت می كند بلكه انواع بیماری های ناشی از عوارض سرماخوردگی و نیز اسهال را برطرف می سازد، البته به این شرط كه مایه ماست كه به شیر گرم اضافه می شود دارای لاكتوباسیلوس و اسیدوفیلوس باشد.
سایر مواد غذایی از این دست عبارتند از: مغز گردو، بادام، سیر، پیاز (ارگانیك نه ژنتیك)، اسفناج، كلم، گوجه فرنگی، هویج، فلفل قرمز، كدو (خام)، سیب زمینی ، طالبی، خربزه، زردآلو (تازه و خشك)، انبه، مركبات، انواع توت، سیب درختی (سالم، ضربه ندیده و تازه)، انگور، خرما، عسل، زنجبیل، زیتون و سبزی های دارای برگ بزرگ و به رنگ سبز تیره. همچنین پرهیز از غذای چرب به ویژه چربی حیوانی و امساك در مصرف گوشت، مصرف هشت لیوان هشت اونسی (كوچك) آب به دفعات و هفت هشت ساعت خواب خوب و فرار از استرس به هر قیمت توصیه می شود.
منبع : روزنامه همشهری