جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
کلم پلو شیرازی
برنج : ۱۰۰۰ گرم
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران ستاد انتخابات کشور مجلس رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت سید ابراهیم رئیسی
ترافیک شهرداری تهران تعطیلی مدارس فضای مجازی سیل سازمان هواشناسی هواشناسی قتل پلیس بارش باران آموزش و پرورش آتش سوزی
گاز خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات نفت نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن حقوق بازنشستگان
کتاب نمایشگاه کتاب تلویزیون رضا عطاران نمایشگاه کتاب تهران سینما سینمای ایران حضرت معصومه (س) سریال دفاع مقدس
فناوری دانش بنیان دانشمندان
فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه سازمان ملل رفح اوکراین ولادیمیر پوتین حمله به رفح ترکیه مصر
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فیبرنوری اپل ناسا ایلان ماسک گوگل هواوی
تخم مرغ شیر آسم هندوانه کبد چرب سنگ کلیه