جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
تأثیر نمک بر فشار خون
برای كاهش میزان فشار خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سكته قلبی پزشكان بر این باورند كه باید میزان نمك مصرفی خود را روزانه ۶ گرم (یك قاشق چایخوری) كاهش دهیم.
تحقیقات جدید كمیسیون پزشكی تحقیقاتی انگلیس نشان می دهد كه افرادی كه نمك مصرفی روزانه خود را از ۹/۵ گرم به ۶ گرم كاهش داده اند با ۱۳ درصد كاهش در خطر ابتلا به سكته قلبی و ۱۰ درصد كاهش در ابتلا به بیماری های قلبی مواجه بوده اند.نمك از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد كلراید تشكیل شده است. افراد برای تنظیم آب بدنشان به سدیم نیاز دارند و این سدیم مثل یك سیستم پیغام هماهنگ كننده عمل می كند. اما برای رفع این نیاز، مصرف یك گرم از آن روزانه كافی است.
افزایش مصرف نمك باعث افزایش فشار خون كه مهمترین عامل در ابتلا به بیماری قلبی است، می شود. زیرا سدیم موجود در آن باعث می شود كه آب اضافه در بدن باقی بماند و این آب اضافی درون رگ های خونی باعث افزایش فشار در آنها می شود بنابراین باید مصرف غذاهای شور و یا اسنك های شور را از برنامه غذایی خود حذف كنیم. به خصوص چیپس، زیرا یك پاكت كوچك چیپس دارای یك گرم نمك است.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیس جمهور انتخابات رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت سید ابراهیم رئیسی انتخابات مجلس رافائل گروسی مجلس سیدابراهیم رئیسی
پلیس آتش سوزی گروگانگیری هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران فضای مجازی سیل بارش باران آموزش و پرورش سلامت
گاز نفت هوش مصنوعی نمایشگاه نفت قیمت طلا قیمت دلار پالایش و پتروشیمی خودرو قیمت خودرو مالیات مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران زندان سریال حضرت معصومه (س) محمدمهدی اسماعیلی سینما دفاع مقدس تئاتر
رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه حماس جنگ غزه رفح حمله به رفح نوار غزه اوکراین چین مصر ولادیمیر پوتین
فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس پرسپولیس ذوب آهن دورتموند
فناوری فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک آب سامسونگ گوگل پارک فناوری پردیس
تخم مرغ آسم روغن زیتون هندوانه بیماران خاص کبد چرب ناباروری