جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
شیرینی زبان با خمیر هزارلا
![شیرینی زبان با خمیر هزارلا](/mag/i/1/vxi13.jpg)
آرد كاملا سفید ۳۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ یك عدد
روغن مایع یك قاشق سوپخوری
جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری
وانیل یك دوم قاشق چایخوری
نمك یك قاشق چایخوری
آب خنك یك فنجان
طرز تهیه خمیر هزارلا :
در كاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف یك دستی به عمل بیاید. خمیر را یك ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر۲ سانتی متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یك سانتی متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتی متری باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید. شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.
یادآوری: ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی ( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خواهران و دختران عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.
طرز تهیه شیرینی زبان :
خمیرهزارلا را به شكل مربع یا مستطیل به قطر ۵/۱ تا ۱ سانتی متر باز كرده و با قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب می زنیم و با نوك كارد تیزی وسط خمیر را از طول برش ۲ سانتی می زنیم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روی حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن می افزاییم ) تزئین می كنیم و در سینی فرمی چینیم و آن را در وسط پنجره فر روی درجه ۴۰۰ فارنهایت، مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف كرده و بپزند.
یادآوری: ۱- در صورتی كه جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان كج خواهد شد.۲- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.
منبع : سایت گل پسر
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان ریاست جمهوری جلیلی
تهران هواشناسی قوه قضاییه پلیس پلیس راهور ترافیک شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت سازمان هواشناسی
خودرو حقوق بازنشستگان همستر کامبت قیمت طلا قیمت خودرو بازنشستگان قیمت دلار سهام عدالت بانک مرکزی دولت سیزدهم مسکن قیمت سکه
بهاره رهنما رامبد جوان هنرمندان محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران تئاتر
دانش بنیان آیفون
انگلیس فلسطین جنگ غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه روسیه جو بایدن دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین فرانسه
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال علیرضا بیرانوند تیم ملی آلمان باشگاه پرسپولیس تیم ملی اسپانیا لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ترکیه سپاهان
سامسونگ هوش مصنوعی اینترنت اینستاگرام ایلان ماسک ناسا گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
آلزایمر تب دنگی دیابت کاهش وزن خواب اضطراب پارکینسون