سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
سوپ مرغ و برنج
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ خرد شده(حبه قندی):۳۰۰ گرم
▪ كرفس ریز شده:۱۰۰ گرم
▪ پیاز رنده شده:یك عدد
▪ سیر له شده ریز شده:یك حبه
▪ دارچین نكوبیده:یك تكه (۱۰ سانتی)
▪ فلفل سیاه نكوبیده:یك قاشق چایخوری
▪ آب:۷۰۰ سیسی
▪ عصاره مرغ گالینابلانكا:۲ عدد
▪ آبلیمو ترشتازه:۱۲ فنجان
▪ برنج خیسخورده:۷۵ گرم
▪ برگ جعفری تازه:۱۲ فنجان
▪ برگ نعناع تازه:۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا مرغ، كرفس، پیاز، سیر، دارچین و عصاره مرغ را در قابلمه ریخته و آب را به آن افزوده و به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم، سپس آبلیموترش و برنج خیس خورده را به مواد داخل قابلمه افزوده و آن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف مخصوص كشیده و با برگ نعناع و جعفری تازه تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا شورای نگهبان رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی پلیس تهران بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل سیل سلامت سازمان هواشناسی زلزله وزارت بهداشت
مسکن خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا قیمت طلا بورس بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان محمد رسول اف نمایشگاه کتاب تهران کتاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر تلویزیون رضا عطاران سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
زیبایی رژیم غذایی شیر فشار خون درمان ناباروری واکسن