یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌


سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌
● مواد لازم‌:
▪ سینه‌ مرغ‌ خرد شده‌(حبه‌ قندی‌):۳۰۰ گرم‌
▪ كرفس‌ ریز شده‌:۱۰۰ گرم‌
▪ پیاز رنده‌ شده‌:یك‌ عدد
▪ سیر له‌ شده‌ ریز شده‌:یك‌ حبه‌
▪ دارچین‌ نكوبیده‌:یك‌ تكه‌ (۱۰ سانتی‌)
▪ فلفل‌ سیاه‌ نكوبیده‌:یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌:۷۰۰ سی‌سی‌
▪ عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانكا:۲ عدد
▪ آب‌لیمو ترش‌تازه‌:۱۲ فنجان‌
▪ برنج‌ خیس‌خورده‌:۷۵ گرم‌
▪ برگ‌ جعفری‌ تازه‌:۱۲ فنجان‌
▪ برگ‌ نعناع‌ تازه‌:۲ قاشق‌ غذاخوری‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا مرغ‌، كرفس‌، پیاز، سیر، دارچین‌ و عصاره‌ مرغ‌ را در قابلمه‌ ریخته‌ و آب‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و به‌ مدت‌ ۴۰ دقیقه‌ می‌پزیم‌، سپس‌ آب‌لیموترش‌ و برنج‌ خیس‌ خورده‌ را به‌ مواد داخل‌ قابلمه‌ افزوده‌ و آن‌ را به‌ مدت‌ ۳۰ دقیقه‌ با حرارت‌ ملایم‌ می‌پزیم‌ تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف‌ مخصوص‌ كشیده‌ و با برگ‌ نعناع‌ و جعفری‌ تازه‌ تزیین‌ و میل‌ می‌كنیم‌.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید