یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
سوپ مرغ و برنج
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ خرد شده(حبه قندی):۳۰۰ گرم
▪ كرفس ریز شده:۱۰۰ گرم
▪ پیاز رنده شده:یك عدد
▪ سیر له شده ریز شده:یك حبه
▪ دارچین نكوبیده:یك تكه (۱۰ سانتی)
▪ فلفل سیاه نكوبیده:یك قاشق چایخوری
▪ آب:۷۰۰ سیسی
▪ عصاره مرغ گالینابلانكا:۲ عدد
▪ آبلیمو ترشتازه:۱۲ فنجان
▪ برنج خیسخورده:۷۵ گرم
▪ برگ جعفری تازه:۱۲ فنجان
▪ برگ نعناع تازه:۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا مرغ، كرفس، پیاز، سیر، دارچین و عصاره مرغ را در قابلمه ریخته و آب را به آن افزوده و به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم، سپس آبلیموترش و برنج خیس خورده را به مواد داخل قابلمه افزوده و آن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف مخصوص كشیده و با برگ نعناع و جعفری تازه تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی چین شورای شهر تهران شورای شهر شهرداری تهران پلیس قتل سیل کنکور فضای مجازی وزارت بهداشت
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال بازیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان استقلال تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت ناسا گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
موز خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر