سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی‌ کاکائو


شیرینی‌ کاکائو
● مواد لازم‌:
▪ كره‌ آب‌ شده‌: یك‌ فنجان‌
▪ شكر: دو فنجان‌
▪ وانیل‌: یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ آرد الك‌ نشده‌: یك‌ لیوان‌
▪ تخم‌ مرغ‌: ۲ عدد
▪ جوش‌ شیرین‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ خشكبار خرده‌ شده‌: یك‌ فنجان‌
● طرز تهیه‌:
كره‌ و شكر را خوب‌ می‌زنیم‌ تا مخلوط شوند،آن‌ گاه‌ تخم‌ مرغ‌ و وانیل‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ وتمام‌ آنها را مخلوط می‌كنیم‌ و پس‌ از این‌ مراحل‌آرد، كاكائو، جوش‌ شیرین‌ و نمك‌ را هم‌ به‌ آن‌اضافه‌ می‌كنیم‌. مخلوط حاصله‌ را كه‌ به‌ شكل‌ خامه‌درآمده‌است‌ ،باگردو و بادام‌ ریز شده‌به‌ هر نوعی‌كه‌ دوست‌ دارید، مربع‌، مكعب‌، دایره‌ و یا بیضی‌شكل‌ با قالب‌های‌ مورد دلخواه‌ برمی‌ داریم‌ وبرروی‌ سینی‌ شیرینی‌پزی‌ چرب‌ نشده‌ می‌ریزیم‌ ودر فر با دمای‌ ۳۵۰ درجه‌ می‌گذاریم‌ تا به‌ مدت‌۸ دقیقه‌ بپزد یادتان‌ باشد كه‌ این‌ شیرینی‌ در زمان‌پختن‌ پف‌ می‌كند و زمانی‌ كه‌ سرد شد پهن‌می‌شود. شیرینی‌ شما پس‌ از خنك‌ شدن‌ آماده‌میل‌ می‌باشد.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید