شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
شیرینی کاکائو
● مواد لازم:
▪ كره آب شده: یك فنجان
▪ شكر: دو فنجان
▪ وانیل: یك قاشق مرباخوری
▪ آرد الك نشده: یك لیوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ جوش شیرین: یك قاشق چایخوری
▪ نمك: نصف قاشق چایخوری
▪ خشكبار خرده شده: یك فنجان
● طرز تهیه:
كره و شكر را خوب میزنیم تا مخلوط شوند،آن گاه تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه میكنیم وتمام آنها را مخلوط میكنیم و پس از این مراحلآرد، كاكائو، جوش شیرین و نمك را هم به آناضافه میكنیم. مخلوط حاصله را كه به شكل خامهدرآمدهاست ،باگردو و بادام ریز شدهبه هر نوعیكه دوست دارید، مربع، مكعب، دایره و یا بیضیشكل با قالبهای مورد دلخواه برمی داریم وبرروی سینی شیرینیپزی چرب نشده میریزیم ودر فر با دمای ۳۵۰ درجه میگذاریم تا به مدت۸ دقیقه بپزد یادتان باشد كه این شیرینی در زمانپختن پف میكند و زمانی كه سرد شد پهنمیشود. شیرینی شما پس از خنك شدن آمادهمیل میباشد.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب چین دولت رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور تهران پایتخت سیل قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان زنان شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو دلار آفریقا قیمت خودرو قیمت دلار تورم قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی سایپا ایران خودرو ارز
فیلم سریال پایتخت تلویزیون موسیقی سریال ترانه علیدوستی سینمای ایران سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
سامسونگ همراه اول ناسا الماس تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا زوال عقل پیری کاهش وزن سلامت روان داروخانه