سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

برشتوک


●مواد لازم :
▪آرد سفید :: ۱ لیوان
▪آرد نخودچی :: ۱ لیوان
▪روغن جامد :: ۱ لیوان
▪پودر قند :: ۱ لیوان سر خالی
▪پودر هل :: به میزان دلخواه
▪پودر پسته :: مقداری برای تزیین
●طرز تهیه:
آرد سفید را با حرارت ملایم تفت می دهیم حدودا&#۰۳۹;&#۰۳۹; ۲۰ دقیقه تا رنگ آرد تغییر كند و خامی آن از بین برود، آرد نخودچی را به آن اضافه كرده و كمی تفت میدهیم . سپس روغن را به آرد اضافه كرده و كمی سرخ می كنیم (می توانیم آنرا درون ظرف مناسب ریخته با روغن مخلوط نماییم و به مدت شش الا هفت دقیقه به قدرت ۱۰۰ در ماكروفر قرار دهیم بدون درب و یك الی دو دفعه آنرا هم بزنیم آنگاه آرد نخودچی را به آن اضافه كرده و به مدت ۵ دقیقه ادامه دهیم) آنگاه پودر قند و هل را نیز اضافه كرده با هم مخلوط می كنیم بعد مواد را درون سینی پهن می كنیم تا سرد شود روی آنرا با پودر پسته تزیین می كنیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی می بریم .


همچنین مشاهده کنید