یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
هواری (غذای محلی بندرعباس )
● مواد لازم:
▪ برنج: سه پیمانه
▪ سیر: ۳ - ۲ حبه
▪ نمك: به مقدار كافی
▪ فلفل قرمز و ادویه: به مقدار كافی
▪ ماهی یا میگو: ۱۵۰ گرم
▪ آب: ۶ پیمانه
▪ پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
▪ كره: ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس میكنیم، روغن را در دیگروی آتش ملایم داغ كرده پیاز را در آن تفتداده تا طلائی شود. سیر را ریز خرد كرده بازردچوبه به پیاز اضافه میكنیم و كمی آنها را چرخمیكنیم. ماهی را اضافه كرده ادویه و فلفل رامیریزیم ماهی را در پیاز تفت میدهیم تا آبماهی تمام شود آب را با نمك اضافه كرده ومیگذاریم به جوش بیاید وقتی چند جوش خوردبرنج را اضافه كرده و پس از آن كه آب هم سطحبرنج شد برنج را با كفگیر زیر و رو كرده و كره راكمی آب كرده روی برنج میدهیم، زیر شعله راكم كرده و زیر دیگ را شعله پخش كن و روی آنرا دم كنی میگذاریم پس از ۴۰ - ۳۰ دقیقه پلوآماده است. در صورت تمایل میتوانید ۱ پیمانهگشنیز یا شوید ساطوری شده و ۱ پیمانه لوبیا چشمبلبلی یا عدس را هم به هواری اضافه كنید.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان سازمان همکاری اسلامی بنگلادش دولت انتخابات گامبیا حجاب مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم مجلس افغانستان
تهران سیل شهرداری تهران هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران یسنا فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر سامانه بارشی
سلامت یارانه هوش مصنوعی خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی
تلویزیون دفاع مقدس صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
اینترنت
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه امیرعبداللهیان اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب