جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

خورش بادنجان


خورش بادنجان
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران=نیم کیلو
(و یا گوشت با استخوان) ۷۵۰گرم
▪ بادنجان متوسط قلمی=۸ تا ۱۰ عدد
▪ پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه فرنگی=دو قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن=به مقداری که بادنجان ها سرخ شود
▪ نمک و فلفل=به قدر کافی
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با پیاز و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد،بعد کمی نمک و فلفل می زنیم و رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرده ایم داخل گوشت می ریزیم و کمی آبلیمو می زنیم. باید گوشت بعد از طبخ یک لیوان تقریبا بیشتر آب نداشته باشد. پوست بادنجانها را می کنیم و میان آنها را چاک می دهیم و کمی نمک به بادنجانها می زنیم و می گذاریم مدت کمی بماند آنها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم به حدی که بادنجانها طلایی شود و مغز بادنجانها کاملا بپزد،بعد بادنجانها را روی گوشت می چینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند بحدی که بادنجانها زیاد له نشود و درسته بماند. ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن سرخ نمود موقع کشیدن خورش دور دیس ریخت.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید