جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خورشت فسنجان
مواد لازم:
مرغ پاك كرده: یك عدد
مغز گردو چرخ كرده: نیم كیلو
رب انار: ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری
نمك: به مقدار دلخواه
دستور تهیه:
ابتدا مرغ را پخته سپس گردو را به آن اضافه می كنیم و رب انار به اندازه كه رنگ دلخواهتان به وجود بیاید و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آهسته بجوشد و می گذاریم تا خورش كاملا به روغن بیافتد. در صورت ترش بودن خورش كمی شكر اضافه می كنیم.
توضیح: در صورتیكه آب انار استفاده می كنیم، یكی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم. زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی تری بجوشد تا روغن بیفتد.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات احمد وحیدی حسن روحانی حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی تهران آتش سوزی یسنا شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس روز معلم معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران نمایشگاه کتاب مهران مدیری مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب