سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
ویتامین c (ث) در کاهش حساسیت مؤثر است
عوامل بسیاری منجر به ایجاد حساسیت در افراد می شود و مصرف ویتامین c موجود در میوه هایی مانند مركبات و انار، به كاهش این حساسیتها كمك می كند.به گزارش خبرگزاری مهر، برخی موادغذایی پروتئینی شامل تخم مرغ، لوبیا و... به رغم مقوی بودن در برخی افراد علایم حساسیت را بروز می دهد.همچنین گرد و خاك و مصرف برخی داروها مانند كوتریموكسازول، پنی سیلین و لوازم آرایشی شیمیایی نیز در ایجاد حساسیت دخیل است. این واكنشهای حساسیتی می تواند به صورت خارش گلو و بینی، التهاب پوستی، حالت تهوع، كهیر، تنگی نفس و... بروز كند.
با توجه به این كه تغییر دوره ای در عادات غذایی، دوری از گرد و خاك و دقت در استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی در كاهش حساسیت نقش دارد، اما مصرف ویتامین c، چه به صورت میوه های تازه و چه قرصهای مكمل، در كاهش التهابات و حساسیتها مؤثر است. همچنین می توان با نظر پزشك متخصص از داروهای آنتی هیستامین و ستیریزین هم استفاده كرد اما با توجه به عوارضی چون خواب آلودگی و كاهش تمركز، مصرف خودسرانه آنها اصلاً توصیه نمی شود.
منبع : روزنامه قدس
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس حسن روحانی صادق زیباکلام دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
تهران قوه قضاییه بارش باران هواشناسی شهرداری تهران پلیس قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
سایپا خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو مسکن بورس گاز حقوق بازنشستگان دلار
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران دفاع مقدس حج تلویزیون سینمای ایران تئاتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران سریال سینما
وزارت علوم دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین رفح
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر مهدی طارمی رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
کودک رژیم غذایی شیر خواب ویتامین واکسن تجهیزات پزشکی فشار خون افسردگی