یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پنکیک مرغ
![طرز تهیه پنکیک مرغ](/mag/i/1/q1vpc.jpg)
▪ ۳ عدد تخم مرغ،
▪۲۵۰ میلی لیتر آب،
▪ ۱۷۵ گرم آردسفید،
▪ ۲ قطعه فیله مرغ،
▪ ۱ عدد هویج متوسط خلال شده،
▪ ۱ عدد پیاز،
▪ ۱۵۰ گرم قارچ،
▪ ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و ادویه مخصوص مرغ،
▪ نمک، فلفل و روغن به مقدار دلخواه.
● طرز تهیه:
ابتدا پنکیک را آماده کرده تخم مرغ، آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود. سپس یک ماهی تابه کوچک انتخاب می کنیم، کف آن را چرب کرده، می گذاریم داغ شود. سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهی تابه می ریزیم تا پنکیک بسته شود. نکته مهم آن است که روغن کف ماهی تابه کم و پنکیک نازک تهیه شود. برای آماده کردن مواد میانی پنکیک نیز ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده، هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم و در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود. حال مواد را با قاشق داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده و در روغن سرخ می کنیم.
منبع : روزنامه ابتکار
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
هواشناسی تهران کنکور قتل آلودگی هوا شهرداری تهران سازمان هواشناسی سلامت پلیس راهور قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی بازار خودرو بورس بازار سرمایه واردات خودرو حقوق بازنشستگان دلار قیمت سکه
عاشورا کربلا کعبه سینمای ایران سینما رضا کیانیان امام حسین (ع) رامبد جوان تلویزیون ماه محرم هنرمندان ازدواج
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه روسیه آمریکا انگلیس اسرائیل جو بایدن دونالد ترامپ حماس حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند لیگ برتر کریستیانو رونالدو لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا نخبگان موبایل گوگل استاندارد آیفون
رژیم غذایی ویتامین مو تب دانگ کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان سردرد پیاده روی