جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
خورشت باقلاقاتق
● مواد لازم:
▪ ۳ کیلو گرم باقلای رشتی سبز و تازه یا ۵۰۰ گرم باقلای رشتی خشک
▪ ۴ قاشق غذاخوری شوید (خشک یا تر)
▪ ۳ عدد تخم مرغ
▪ یک و نیم بته سیر
▪ نصف قاشق چایخوری زردچوبه
▪ ۲۵۰ گرم روغن یا کره
▪ فلفل و نمک به مقدار کافی
● طرز تهیه:
یکی از معروفترین خورشتهای گیلان، باقلاقاتوق است. باقلای رشتی دو پوسته است که باید هر دو پوست آنرا گرفت. امروزه میتوان این باقلا را بصورت پوست گرفته و آماده در میدان تجریش تهران یافت. نمونه خشک آن که دارای یک پوست میباشد و بسیار شبیه لوبیا میباشد در مغازه های ایرانی خارج از کشور نیز فروخته میشود که باید آنرا یک شب در آب ولرم خیس نموده و سپس پوست آنرا گرفت.
باقلای رشتی را با سیر ریز شده و زردچوبه و شوید و روغن مخلوط نموده و تفت میدهیم. آنگاه بدان آب اضافه مینماییم تا روی باقلا را بگیرد. حرارت را کم مینماییم تا آهسته بجوشد و باقلا بپزد. مراقب باشید باقلا له نشود. سپس تخم مرغ را در آن شکسته و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغ بسته شود. نمک و فلفل زده و سرو مینماییم. این خورشت با برنج، ماهی دودی یا شور، زیتون پرورده صرف میشود.
منبع : سایت کامتونت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس شورای اسلامی مجلس رهبر انقلاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم رئیسی روز دختر
سیل ترافیک فضای مجازی هواشناسی پلیس شهرداری تهران تهران قتل بارش باران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی سلامت
گاز قیمت خودرو خودرو قیمت طلا مالیات نفت پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون حضرت معصومه (س) سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه جنگ غزه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی حمله به رفح مصر ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا سردار آزمون بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال سپاهان
هوش مصنوعی فناوری مغز انسان وزیر ارتباطات فیبرنوری ایلان ماسک اپل ناسا مغز گوگل
کاهش وزن چاقی تخم مرغ توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب