سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

آشپزی آفریقایی


امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش می‌دهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش می‌دهیم، مطابق سلیقه ایرانی ماست.
● لگیمات آفریقایی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۴ لیوان
▪ شکر:سه چهارم لیوان
▪ خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمی
▪ شیرخشک: یک قاشق غذاخوری
▪ آب: ۲ لیوان
▪ روغن: ۴ لیوان برای سرخ‌کردن
● طرز تهیه:
۱) در ظرفی آرد، نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.
۲) آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.
۳) روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.
۴) در روز دوم، شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه خوب هم بزنید.
۵) روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود. تمام مواد را به این طریق درست می‌کنیم.
۶) لگیمات‌ها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی می‌چینیم.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید