چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ جگر


ساندویچ جگر
● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم جگر مرغ
▪ سه عدد پیاز خرد شده
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن
▪ چهار عدد پیازچه
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری سس مایونز
▪ دو قاشق مرباخوری شوید تازه
▪ نمک و فلفل
▪ کمی جعفری خرد شده
▪ چند برگ کاهو
▪ نان نازک
● طرز تهیه
جگر مرغ را شسته و سپس کباب کنید. در یک ظرف بزرگ پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم با روغن تفت دهید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس جگر مرغ را با دست خرد کرده و به پیاز بیفزایید.
سپس تخم مرغ ها را پخته و خرد کنید. پیازچه ها را خرد کرده و در کاسه مناسبی همراه با مخلوط جگر و پیاز و شوید خرد شده و بقیه مواد بریزید و آن را با نوک چنگال به آرامی هم بزنید و با نان و کاهو سرو کنید.

سولماز کلانتر
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید