جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طبخ ماهی با مایکروفر


ـ مواد لازم:
ماهی: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
ترخون: ۲۵ گرم
نعناع: ۲۵ گرم
جعفری ساطوری شده: ۲۵ گرم
لیمو ترش: ۱ عدد
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا شکم ماهی را برش داده و محتویات آن را خارج کرده و ماهی را خوب تمیز کرده بشوئید و آن را خشک کنید. کره را داخل یک بشقاب کوچک مناسب گذاشته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید سپس ماهی را کاملاً آغشته به کره کرده مقداری نمک و فلفل روی آن پاشیده و سبزی را داخل شکم ماهی قرار داده، آن را داخل یک ظرف مناسب بگذارید روی ظرف را با پوشش پلاستیکی مخصوص (حافظ بهداشتی) پوشانده چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس ظرف را بیرون آورده روکش پلاستیکی را برداشته ماهی را پشت و رو کنید و مجددا ظرف را به مدت ۱۰-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید پس از اتمام این زمان مقدار آب لیمو روی آن ریخته و سرو نمائید.


همچنین مشاهده کنید