جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

نان گردوئی با مایکروفر


ـ مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۱ عدد
شیر هموژنیزه: ۰.۰۶ لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۷۵ گرم
شکر: ۷۵ گرم
خرما: ۷۵ گرم
موز: ۱ عدد
گردو: ۵۰ گرم
خاک قند: قدری
ـ طرز تهیه:
شیر، تخم‌مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً پف کند، شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید. هنگامی‌که که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو، خرما و موز (له شده) را بیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتی‌متر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید. پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمائید. (بهتر است در طول مصرف نان گردوئی، روی آن را بپوشانید تا از خشک‌شدن آن جلوگیری شود).


همچنین مشاهده کنید