جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

برشت


ـ مواد لازم:
آب گوشت: ۱ گالن
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
سرکه: ۱ قاشق سوپ‌خوری
آب چغندر: ۳ فنجان
سیر: ۱ لپه
پیاز: ۵ کیلو
فلفل سبز: ۲ دانه
خامه ترش: قدری
نمک: قدری
کلم: ۵ کیلو
لبو: ۰.۵ کیلو
ـ طرز تهیه:
پیازهای خرد‌شده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد. آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید.


همچنین مشاهده کنید