دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
برشت
ـ مواد لازم: |
آب گوشت: ۱ گالن |
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
سرکه: ۱ قاشق سوپخوری |
آب چغندر: ۳ فنجان |
سیر: ۱ لپه |
پیاز: ۵ کیلو |
فلفل سبز: ۲ دانه |
خامه ترش: قدری |
نمک: قدری |
کلم: ۵ کیلو |
لبو: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
پیازهای خردشده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد. آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب