دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سوپ بادامزمینی
ـ مواد لازم: |
آب مرغ: ۲ لیتر |
پیاز ریز سفید: ۱ عدد |
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری |
بادامزمینی بوداده بدون نمک: قدری |
کرفس خرد شده: ۰.۵ قاشق سوپخوری |
آرد سفید: ۳ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
روغن بادامزمینی: ۳ فنجان |
کره: ۲۵۰ گرم |
نمک کرفس: ۰.۳۳ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
کره را در قابلمه آب کرده پیاز و کرفس را به آن افزوده مدت پنج دقیقه آن را سرخ کنید ولی بگذارید قهوهائی رنگ بشود. آرد را بر آن افزوده، خوب هم بزنید. سپس آب گوشتمرغ را گرماگرم در آن ریخته مدت نیم ساعت بپزید. مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و آن ر صاف کرده، روغن بادامزمینی، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید. چند دقیقه قبل از کشیدن، بادامزمینی کوبیده روی سوپ فوقالذکر بپاشید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات چین شورای نگهبان دولت حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه
هواشناسی شهرداری تهران تهران قتل فضای مجازی سلامت سیلاب شهرداری سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
تئاتر محمدعلی علومی برنارد هیل تلویزیون سینمای ایران سریال مسعود اسکویی دفاع مقدس نمایشگاه کتاب صدا و سیما موسیقی سینما
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اینترنت اپل سامسونگ آیفون تبلیغات گوگل مایکروسافت باتری پهپاد عکاسی
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه کاهش وزن سیگار توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون