دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سوپ گوجهفرنگی
ـ مواد لازم: |
شیر هموژنیزه: ۲ فنجان |
آرد سفید: ۴ قاشق سوپخوری |
روغن: ۴ قاشق سوپخوری |
نمک: ۳ قاشق مرباخوری |
گوجهفرنگی: ۱.۵ کیلو |
پیاز: ۲ عدد |
فلفل سفید: ۰.۵ قاشق مرباخوری |
ـ طرز تهیه: |
از شیر و آرد سفید و نمک و فلفل سفید سس سفید درست میکنیم گوجهفرنگیها را شسته و چهار تکه نموده با پیاز میپزیم تا کاملاً پخته شود پس از پختن از صافی رد میکنیم. آب گوجهفرنگی را به سس اضافه میکنیم و کمی از آن را نگاه میداریم و اگر غلظت بیشتری پیدا کرد مجدداً بقیه آب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم. |
نمک و فلفل آن را کاملاً اندازه میکنیم. روی آتش میگذاریم تا بجوشد غلظت آن که به اندازه فرنی شلی شد از روی آتش برداشته و تا موقع سرو کردن گرم نگاه میداریم. میتوانیم با کروتن و یا کمی جعفری ساطوریشده روی آن را تزئین نمائیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب