یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراکی های ممنوعه برای کودکان


خوراکی های ممنوعه برای کودکان
مهمترین دوره بروز حساسیت های غذایی در محدود ۱ تا ۳ سالگی است. در واقع در این دوره سنی است که کودک غذاهای گوناگون ترکیبی را برای نخستین بار می چشد و احتمال بروز حساسیت در آنان نیز به همین دلیل است.
ماده حساسیت زا یا آلرژن ماده ای است که در تعامل با دستگاه ایمنی بدن فرد باعث بروز پاسخ های حساسیتی در وی به صورت علایم گوارشی (نظیر نفخ، دردهای شکمی، تهوع و...)، علایم پوستی (نظیر کهیر، خارش، برافروختگی پوست و...) علایم تنفسی (نظیر سرفه، آسم و...) می گردد.
مهم ترین آلرژن های غذایی عبارتند از: شیرگاو، تخم مرغ، بادام زمینی، سویا، مغزدانه های درختی و ماهی.
توصیه می شود این مواد غذایی را به مقادیر اندک و به صورت مجزا به برنامه های غذایی کودک بیافزایید تا در صورت وجود حساسیت به هر یک از آنها، به سهولت بتوان ماده ای که کودک شما به آن حساسیت دارد را شناسایی کرد.در صورت ظاهر نشدن علایم حساسیت، به تدریج مقدار آن ماده غذایی را در غذای کودک افزایش دهید.
منبع : روزنامه کیهان


همچنین مشاهده کنید