پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
مدیریت تخمهای جوجهکشی
این پروسه با جمع آوری تخم ها در حالیکه هنوز گرم هستند شروع می شود. تخم ها باید حداقل ۳ بار در روز جمع آوری شوند. بهداشت تخم و ضد عفونی صحیح مهم است. چون نفوذ باکتری منجر به افزایش مرگ اولیه و ضعیف شدن جنین داخل تخم مرغ ، درصد بالاتر جوجه های ناقص در هنگام هچ ، آلودگی کیسه زرده و افزایش مرگ ومیر در هفته اول می گردد. لازم به ذکر است که بهداشت دست و سینی هم مهم است. از جمله نکات دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که افزایش مدت ذخیره شدن اثر منفی بر روی قدرت جوجه شدن تخم می گذارد. تخم های مورد استفاده برای جوجه کشی باید بین ۱۶ و ۱۸ درجه سانتیگراد ذخیره شوند. رطوبت مطلوب برای ذخیره تخم ها بین ۷۰ و ۸۰% است که این رطوبت باعث می شود دهیدراتاسیون به حداقل برسد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس خلیج فارس بابک زنجانی
آتش سوزی تهران پلیس زلزله معلم قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه سلامت دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
سریال مشهد تلویزیون فیلم سینمایی سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم رسانه ملی موسیقی
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین حماس غزه جنگ غزه نوار غزه انگلیس ترکیه ایالات متحده آمریکا عربستان اوکراین یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات همراه اول پهپاد ناسا وزیر ارتباطات نخبگان
سرطان خواب فشار خون کبد چرب بیماری قلبی دیابت کاهش وزن مسمومیت داروخانه