سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


دانش غذا و کشاورزی ـ سال ششم، شماره ۵۴، بهمن ۱۳۸۷


▪ حرف اول (واقعیات توانمندی سازمان تعاون روستایی ایران و ...): ص ۲
▪ اطلاعات، مهمترین کالای قرن بیست و یکم: ص ۳
▪ گزارش وزارت جهاد کشاورزی: ص ۴
▪ نشستی با مدیر عامل سازمان تعاون روستایی: ص ۷
▪ اخبار بین‌الملل: ص ۸
▪ اخبار ایران: ص ۱۰
▪ گوناگون دنیای علوم: ص ۱۲
▪ غذا و صنعت: ص ۱۴
▪ نمایشگاهی از سیه‌رویان تلخ و شیرین: ص ۱۶
▪ نوآورترین کشورهای جهان: ص ۱۷
▪ زیتون در الگوی غذایی: ص ۱۸
▪ سلامت: ص ۲۰
▪ مرکز حلال (ایریک): ص ۲۲
▪ اخبار و رویدادهای بانک کشاورزی: ص ۲۴
▪ فن‌اوری بهینه، تحولی در زندگی مدرن: ص ۲۹
▪ راهکارهای تولید محصول سالم: ص ۳۰
▪ کاهش قیمت تمام شده گوجه‌فرنگی در کشور ضروری است: نماینده ایران در مجامع بین‌المللی گوجه‌فرنگی: ص ۳۳
▪ تحقیقات: ص ۳۴
▪ نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی و کاربردهای آن: ص ۳۶
▪ اخبار نانو: ص ۳۸
▪ اخبار منابع طبیعی کشور: ص ۴۰
▪ آتش‌سوزی فاجعه‌بار در جنگل‌های استرالیا: ص ۴۲
▪ استفاده از فن‌آوری نانو در صنعت بسته‌بندی: ص ۴۳
▪ اخبار و رویدادهای سازمان تعاون روستایی: ص ۴۴
▪ راهنمای تهیه و ارسال مقاله: ص ۴۶
اطلاع‌رسانی ـ تحلیلی ـ آموزشی ـ خبری
صاحب امتیاز و مدیر مسئوول: مهندس اردوان نجفی
سردبیر علمی: دکتر مجیدمتقی طلب
تماس مستقیم با مدیر مسئوول: ۳۷۹۸-۳۳۱-۰۹۱۱
پست الکترونیکی: ardavannn@yahoo.com
تهران: خ انقلاب ـ بین فروردین و اردیبهشت ـ شماره ۱۴۷۴ ـ طبقه دوم
تلفن ۶۶۴۱۳۴۱۴-۶۶۴۶۷۳۱۱ تلفکس: ۵۵۶۳۶۲۰۲
تلفکس: ۲۲۳۸۳۶۲(۰۱۳۱) تلفن: ۲۲۴۲۹۱۰
نماینده آذربایجان شرقی: مهندس زاهدی ۰۹۱۴۱۲۰۹۲۸۷
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)