شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
تولید ماکارونی و فرآوردههای آن
نویسنده : جعفری - محمدمهدی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۲۴
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۳۵/م۲ج۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
مباحث آغازین کتاب درباره غلات و تاریخچه تولید 'ماکارونی' است که پس از این موضوعات, معرفی و تشریح گردیده است: مواد اولیه مورد استفاده در تولید ماکارونی, ساخت ماکارونی, خشک کردن ماکارونی و فرآوردههای مشابه, نکاتی چند درباره خشکانیدن ماکارونی و فرآوردههای مشابه, ذخیره و بستهبندی فرآوردههای تولیدی, کنسرو اسپاگتی, کیفیت فرآوردهها و روشهای آزمون آنها.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس ستاد انتخابات کشور مجلس دوازدهم رهبر انقلاب دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور
تهران هواشناسی سازمان هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران هلال احمر پلیس قتل تصادف آموزش و پرورش ازدواج آتش سوزی
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا گاز خودرو مالیات نمایشگاه نفت بانک مرکزی نفت پالایش و پتروشیمی مسکن ایران خودرو
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینما تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری محمدمهدی اسماعیلی
فناوری اینترنت
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز ایلان ماسک ناسا اپل فیبرنوری گوگل سامسونگ
وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو کودکان توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب