شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


تولید ماکارونی و فرآورده‌های آن


تولید ماکارونی و فرآورده‌های آن
نویسنده : جعفری - محمدمهدی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۲۴
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۳۵/م۲ج۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰

مباحث آغازین کتاب درباره غلات و تاریخچه تولید 'ماکارونی' است که پس از این موضوعات, معرفی و تشریح گردیده است: مواد اولیه مورد استفاده در تولید ماکارونی, ساخت ماکارونی, خشک کردن ماکارونی و فرآورده‌های مشابه, نکاتی چند درباره خشکانیدن ماکارونی و فرآورده‌های مشابه, ذخیره و بسته‌بندی فرآورده‌های تولیدی, کنسرو اسپاگتی, کیفیت فرآورده‌ها و روش‌های آزمون آنها.