جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
مواد غذایی را در قطعات کوچک فریز کنید
عمل فریزکردن مواد غذایی باید درست و در بسته بندی کوچک باشد، به نحوی که انتقال برودت مابین آن به سرعت انجام شود.فریزکردن مواد غذایی که حاوی نیترات یا نیتریت باشد در دمای ۱۸ - درجه از نظر زمینه سرطانزایی مانند دمای بالای ۵۰ درجه است.
اگر قطعات مواد غذایی که فریز می شوند کوچک باشد و برودت به سرعت در مواد منتقل شود از تخریب شدن مواد مغذی آن جلوگیری می شود و در حقیقت ویتامین C که حساس ترین ماده مغذی است فقط ۴ درصد تخریب می شود و این نشان دهنده عدم تخریب مواد مغذی دیگر است.
کوچک بودن قطعات مواد غذایی داخل فریزر علاوه بر انتقال سریع برودت و جلوگیری از تخریب مواد مغذی آن موجب می شود که برای هربار استفاده از آن ماده غذایی فرد مجبور به بازکردن یخ کل ماده بسته بندی شده نباشد و با این کار نیز از آلوده شدن ماد غذایی جلوگیری می شود.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت سکه خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو کارگران
نمایشگاه کتاب سریال شهاب حسینی عفاف و حجاب کتاب جواد عزتی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال پرسپولیس فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام گوگل اپل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی