جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خرما میوه‌ای پرانرژی


خرما میوه‌ای پرانرژی
این میوه سیاه رنگ با اندازه کوچک سرشار از ویتامین های مغذی است و یک غذای کامل که می توانید به همراه چای یا آب جوش در افطار آن را میل کنید. این میوه دارای قند زیادی است و حدود ۷۰ درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می دهد که ۶۰ تا ۶۵ درصد آن قندهای گلوکز و فروکتوز و ۵/۲ درصد فیبر غذایی است که فیبر موجود در خرما برای بهبود عملکرد سیستم گوارش و هضم و دفع موادغذایی یا افرادی که نمی توانند ساکاروز را تحمل کنند مناسب است. گلوکز و فروکتوز از ساکاروز مشتق می شوند این قندها به راحتی و فورا توسط بدن جذب شده بدون نیاز به هضم در بدن تولید انرژی کرده و یا ذخیره می شوند.
خرما منبع مناسبی از املاح، آهن، پتاسیم، منیزیم (برای عمل ماهیچه های ارادی یا کاهش انواع سرطان موثر است) گوگرد، مس، کلسیم و فسفر است. میزان فسفر موجود در خرما به اندازه مجموع فلز موجود در زردآلو، گلابی و انگور و برای ساخت عضله و بافت های عصبی لازم است و ویتامین های موجود در خرما B۱، B۲، A، بیوتین، اسید فولیک و ویتامین C است.
میوه خرما نسبت به دیگر میوه های پرانرژی در بدن بالاترین کالری را دارد به همین دلیل مصرف آن در افطار مناسب است و گرسنگی شما را فرو می نشاند. یک کیلوگرم خرما ۳۴۷۰ کالری دارد و نسبت به موز با ۹۷۰ کالری یا نان گندم با ۲۲۹۵ کالری دارای بیشترین میزان کالری است. همچنین این میوه کوچک دارای ۱۵ تا ۳۰ درصد آب، ۳ درصد پروتئین است .
منبع : روزنامه کارگزاران