یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مربای سیب گلاب


سیب  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۳۰۰۰ گرم
گلاب  :   قدری
آب  :  ۵ فنجان
سیب‌های رسیده بی الک را نازک پوست گرفته هسته‌اش را در آورده آب تمیز در ظرف ریخته قطعات سیب را با یک استکان آبلیمو در آن بریزید و شکر را رویش ریخته، روی آتش ملایم بار کنید تا قوام بیاید.
همین که قوام آمد، گلاب بآن زده دو سه جوش که خورد بر دارید و در ظرف بریزید.


همچنین مشاهده کنید