پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
نیمرو بپزیم
تخم مرغ خود به خود یك غذای كامل است به ویژه وقتی با سبزیجات و نان و كره، سرو می شود. برپایه تازه ترین یافته ها، تخم مرغ هایی كه اكنون تولید می شوند ۲۳ درصد چربی و ۳۱ درصد كلسترول كمتری نسبت به تخم مرغ های تولید شده در اوایل دهه ۱۹۸۰ دارند. می گویند این امر به اصلاح نژاد و تغذیه صحیح مرغ ها مربوط است.
▪ برای آب پز كردن تخم مرغ: شاید ندانید كه مدت لازم برای آب پز شدن تخم مرغ در آب جوشان، بسته به اندازه آن متغیر است بنابراین بهتر است این زمان ها را به خاطر بسپارید: ۳ تا ۴ دقیقه برای تخم مرغ عسلی، ۵ تا ۶ دقیقه برای تخم مرغ نرم و ۸ تا ۱۰ دقیقه برای تخم مرغ سفت.
▪ برای آب پز كردن تخم مرغ بدون پوست: پس از آن كه آب جوش آمد كمی نمك و مقداری سركه(یك قاشق چایخوری برای یك لیتر آب) به آن بیفزاید. سپس تخم مرغ را شكسته و محتوای آن را به یك باره درون آب جوش بیندازید. فاصله دستتان را تا سطح آب كم كنید تا آب جوش به اطراف نپاشد. ضمناً مراقب دست خودتان باشید.
علی رستگاری
منبع : روزنامه جوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه