پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نیمرو بپزیم


نیمرو بپزیم
تخم مرغ خود به خود یك غذای كامل است به ویژه وقتی با سبزیجات و نان و كره، سرو می شود. برپایه تازه ترین یافته ها، تخم مرغ هایی كه اكنون تولید می شوند ۲۳ درصد چربی و ۳۱ درصد كلسترول كمتری نسبت به تخم مرغ های تولید شده در اوایل دهه ۱۹۸۰ دارند. می گویند این امر به اصلاح نژاد و تغذیه صحیح مرغ ها مربوط است.
▪ برای آب پز كردن تخم مرغ: شاید ندانید كه مدت لازم برای آب پز شدن تخم مرغ در آب جوشان، بسته به اندازه آن متغیر است بنابراین بهتر است این زمان ها را به خاطر بسپارید: ۳ تا ۴ دقیقه برای تخم مرغ عسلی، ۵ تا ۶ دقیقه برای تخم مرغ نرم و ۸ تا ۱۰ دقیقه برای تخم مرغ سفت.
▪ برای آب پز كردن تخم مرغ بدون پوست: پس از آن كه آب جوش آمد كمی نمك و مقداری سركه(یك قاشق چایخوری برای یك لیتر آب) به آن بیفزاید. سپس تخم مرغ را شكسته و محتوای آن را به یك باره درون آب جوش بیندازید. فاصله دستتان را تا سطح آب كم كنید تا آب جوش به اطراف نپاشد. ضمناً مراقب دست خودتان باشید.

علی رستگاری
منبع : روزنامه جوان